2 reacties

Samenwonen – Part 1

Sinds eind oktober woon ik samen met mijn vriend in Antwerpen. We woonden allebei nog thuis maar waren er helemaal klaar voor om te gaan samenwonen. Aangezien ik de laatste weken veel ben bezig geweest met interieur, wonen, verhuizen enz. vond ik het een leuk idee om hier een stukje van mijn blog aan te wijden. Je weet wel, een paar tips over verhuizen, leuke ideetjes om je appartement/huis mee op te fleuren enz.

Wat ik allereerst gedaan heb, was moodboards maken op Pinterest.

Dit is leuk om te bepalen in welke stijl je je toekomstige woonst gaat inrichten. Je kan zo ook heel goed zien wat er bij elkaar past en wat niet. Dit zijn niet altijd dingen die je ook echt koopt, maar het is wel handig: je hebt meteen alles opgeslagen en vind het direct terug als je het achteraf toch wil kopen.

Om jullie een idee te geven, deel ik mijn moodboards hieronder:

Tot binnenkort!

Advertenties

2 reacties op “Samenwonen – Part 1

  1. Leuke moodboards! Zo krijg je wel een duidelijk beeld van wat je mooi vindt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: