Een reactie plaatsen

Virgin Mojito collectie The Body Shop

Virgin Mojito collectie The Body Shop The Body Shop heeft weer een nieuwe lijn producten voor de zomer! Deze keer is het de Virgin Mojito collectie. Zoals je al kan raden ruiken de producten naar de zomerse cocktail mojito. Voor alle liefhebbers van mojito is dit zeker een aanrader. De producten zijn heel fris en ruiken naar munt en limoen. Ikzelf vind zulke verfrissende geuren ideaal voor warm zomerweer.

De producten

Shower gel

Shower gel Virgin Mojito The Body Shop

Body Butter

Body Butter Virgin Mojito The Body Shop

Body Splash

Body Splash Virgin Mojito The Body Shop Dit zijn de producten die ik gekocht heb. De collectie bevat ook een Body Sorbet en een Body Scrub.

Mijn mening

Wat ik vind van deze Virgin Mojito collectie? Top! Absoluut geweldig! Ik ben zot van mojito en wou deze geur dus onmiddellijk testen. Zoals we allemaal weten zijn de producten van The Body Shop geweldig. De Body Butter is te vergelijken met de andere body butters maar dan met een mojito¬†geur. Mijn favoriet is de Body Splash. Het is zo fijn om bij warm weer zo’n lekker zacht geurtje op te ‘splashen’. Een klein minpuntje vind ik de vorm van deze fles. Ik zou deze graag standaard in mijn handtas steken deze zomer maar de fles is hier iets te dik en onhandig voor. Voor de rest vind ik het weer geslaagde producten. Laat de zomer maar komen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: