2 reacties

Paasvakantie a.k.a Blokperiode

Lieve lezers

Paasvakantie staat al jaren gelijk aan blokperiode voor studenten. Voor mij is het de laatste keer dat ik examens moet afleggen (Joepie!). Eind april eindigt mijn Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie en kan ik aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven beginnen (het echte werkleven).

Omdat ik mij nu nog even heel erg moet focussen op eindexamens en eindpresentaties voor projecten, zal ik de komende 2 à 3 weken iets minder kunnen bloggen. Ik hoop dat jullie dit begrijpen want dat diploma moet ik toch nog even halen, hoor. Daarna ga ik er weer volledig voor! Zoals jullie weten is deze blog begonnen als een schoolopdracht. Ik vind het zo leuk om te doen en om jullie te betrekken dat ik heb besloten om ermee verder te gaan!

Tot snel!

Eline

Advertenties

2 reacties op “Paasvakantie a.k.a Blokperiode

 1. Nu even blokken
  Daarna weer volop bloggen …
  Wij wensen je heel veel succes met de komende examens en duimen voor je Eline.

  Grts,
  Tante Ingrid & nonkel Rudy
  X

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: