Een reactie plaatsen

Stage bij Secretary Plus Antwerpen via ehsaldmc

In een vorig artikel vertelde ik al dat ik via mijn opleiding (Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie) de mogelijkheid heb om een stage te lopen. Ik koos ervoor om deze te doen tijdens het schooljaar (tussen januari en april) en niet erna (na april). Ik wou het voordeel behouden dat ik vroeger afstudeer dan anderen. Dit houdt in dat ik 2 à 3 dagen in de week stage loop en de andere dagen les heb en aan projecten werk voor school.

Secretary Plus?

Eind januari ben ik gestart bij Secretary Plus in Antwerpen. Secretary Plus verzorgt de rekrutering, outsourcing en opleiding van meertalige assistants en heeft verschillende kantoren over heel België. Assistant Plus is de community van Secretary Plus waar je interessante artikels kan vinden over werken, studeren, tips & tricks, templates enz. Je kan er ook webinars volgen, jobs zoeken en solliciteren.

Wat doe ik precies?

Ik ben aangenomen als stagiaire e-marketing en social media. Ik hou me dus vooral bezig met de social media kanalen. Ik zorg ervoor dat er een contentplanning is, dat er inhoud klaarstaat om gepubliceerd te worden, dat er analyses gemaakt worden en natuurlijk dat het aantal likes omhoog gaat. Dit is mijn hoofdtaak, maar ik voer ook nog andere taken uit voor de social media manager en de marketing manager zoals enquêtes opstellen en de resultaten analyseren enz.

Social media kanalen

Ik beheer nu mee volgende kanalen:

Facebook post Secretary Plus

Facebook post Assistant Plus

Boeiend?

Ja! Het is zeker en vast een heel boeiende stage op een toffe locatie met superlieve collega’s. Ik ben er zeer tevreden. Deze stage sluit perfect aan bij mijn opleiding en social media is helemaal mijn ding. Zoals mijn stagebegeleider eens zei ‘Je bent hier als een vis in het water!’. Ik heb ook veel bijgeleerd over hoe het eraan toegaat in een bedrijf en hoe (digitale) marketing en social media echt geïmplementeerd worden. Verder is het een fantastische ervaring die mooi staat op mijn cv. Als je ooit een stage wilt doen in bijvoorbeeld Marketing/Communicatie, Office Management, Cross media Management, Recruiting,… 1 adres: Secretary Plus!

Dikke truiendag 13 februari

Eline
Studente Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School (ehsaldmc) in Brussel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: