1 reactie

Unboxing Prettybox februari

Prettybox februari

Weten jullie nog dat ik een artikel schreef over de Deauty Box? Vandaag heb ik iets anders dat er wel een beetje op lijkt, namelijk de Prettybox! Tot voor kort kon je deze box enkel in Nederland krijgen onder de naam ‘Glossybox’. Nu ze ook in België beschikbaar zijn, wou ik het toch eens proberen. Kijk mee naar de producten die in deze box zaten.

Jelly Pong Pong – Caribbean sun duo bronzer – 3g

  Jelly Pong Pong – Supermodel stain lip & cheek pomode – 4g

Lipglam – Natural lanolin lip balm – 12 ml

Lipglam natural lanolin lip balm

Biotherm – Bodylotion – 20 ml

Biotherm bodylotion

Pink Tease – Oogschaduw palet ‘Glitz Eye’ – 8g

Dit waren alle producten die in de Prettybox zaten. Er moet echter nog 1 artikel komen, maar dat wordt later geleverd. Zodra ik het krijg, komt het mee in dit artikel.

Mijn mening?

Ik ben dol op boxen met beautyproducten! Ik ben dan ook heel blij met deze Prettybox. Ik ben zeer benieuwd naar de producten, want de meeste zijn toch van andere merken dan die uit de Deauty Box. Ik heb een abonnement van 3 maanden op de Prettybox dus je zal in de volgende artikels zeker en vast mijn mening nog uitgebreider horen. Voor deze 3 maanden heb ik €51 betaald. Je kan de box ook voor 1 maand, 6 maanden of 12 maanden kopen. Opgelet, het kost iets meer als je in België woont dan als je in Nederland woont. Dit komt door de verzendkosten.

Voor diegenen die interesse hebben om deze box te kopen, binnenkort wordt Prettybox ook gewoon Deauty Box. Ik weet niet precies vanaf wanneer, maar dan weet je dat je best naar Deauty Box zoekt.

Veel plezier!

Eline
Studente Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School (ehsaldmc) in Brussel

Advertenties

Eén reactie op “Unboxing Prettybox februari

  1. Leuke die box ik krijg hem ook de Beauty box is ook heel leuk daar zitten ook fijne producten in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: