2 reacties

Stage via Ehsal Management School

Zoals jullie weten, volg ik het postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School. Lees hier waarom ik voor dit postgraduaat gekozen heb en wat dit postgraduaat betekent.

Binnen dit postgraduaat is er ruimte voor praktische zaken zoals bijvoorbeeld een stage. Deze stage is niet verplicht maar Ehsal Management School biedt wel de mogelijkheid om een vrijwillige stage te lopen. De opleiding duurt van oktober tot april. Je kan de vrijwillige stage doen binnen deze periode (naast de lessen en projecten) of na de opleiding (tussen mei en september).

Ik heb ervoor gekozen om een stageplaats te zoeken voor de periode januari tot april. In deze periode is er iets minder les dan in het eerste semester en dus ook meer tijd om een stage te doen. Waarom doe ik het dan niet ineens na de opleiding, dan is er toch nog meer tijd? Klopt, maar ik wou graag het voordeel behouden dat ik vroeger afstudeer dan alle andere studenten in België. Hierdoor heb ik meer kans om een passende job te vinden tussen mei en juni.

Ik heb ondertussen dé perfecte stageplaats gevonden! Het bedrijf heet Secretary Plus en verzorgt de rekrutering, outsourcing en opleiding van meertalige assistants. Er zijn verschillende kantoren in België, ik zit nu op het kantoor in Antwerpen. Eind januari ben ik aan deze stage begonnen. Binnenkort meer over de stage en het bedrijf zelf.

Doe jij een stage? Vind je het een meerwaarde?

Eline
Studente Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School (ehsaldmc) in Brussel

Advertenties

2 reacties op “Stage via Ehsal Management School

  1. Hey, tof Eline, dat lijkt me wel heel boeiend om te doen.
    Veel succes en plezier, ook nog voor je studies.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: