Een reactie plaatsen

Twitteraccount @EhsaldmcStudent beheren

In het begin van het schooljaar aan de Ehsal Management School werd ons gevraagd of we voor een week de Twitter account @EhsaldmcStudent zouden willen beheren. Dit leek me een leuke uitdaging en dus schreef ik me ervoor in.

Deze week was het mijn beurt. Van maandag 29 december 2014 tot zondag 4 januari 2015 was ik de beheerder van deze account.

Ik vond het een leerrijke opdracht en het was leuk om eens voor een bedrijf in plaats van voor mezelf te tweeten. Het was al een kleine voorbereiding op wat ik in mijn stage en job ook zal mogen doen. Bovendien kreeg ik 1 extra punt voor het vak Social Media Marketing en Communicatie.

Eline
Studente Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School (ehsaldmc) in Brussel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: