Een reactie plaatsen

Netflix – Once Upon a Time

Once Upon a Time

Once Upon a Time is een serie van Disney. Je zou het niet zeggen omdat het helemaal anders is dan de films. Langs de andere kant gaat het ook over de sprookjeswereld en over magie.

Emma komt terecht in een klein stadje in Maine, Storybrooke. Een 10-jarige jongen, Henry, heeft haar naar daar gebracht en beweert dat zij zijn moeder is. Hij is namelijk geadopteerd en zij heeft 10 jaar geleden een jongen voor adoptie afgestaan. Vanaf het moment dat Emma in Storybrooke aankomt, begint de tijd (die stilstond) weer te lopen. Henry gelooft dat iedereen die in Storybrooke woont, een sprookjesfiguur is maar dat ze dat zelf niet weten. Volgens hem rust er een vloek op het stadje. Telkens iemand Storybrooke verlaat, gebeurt er iets erg. Emma gelooft Henry niet maar gaat mee in zijn fantasie. Ze blijft in Storybrooke om meer tijd met haar zoon door te brengen.

Once Upon a Time is geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar. Het is een meeslepende serie vol liefde, vriendschap en magie. Zoals in elk sprookje komt er natuurlijk ook een kwaadaardig personage bij kijken maar dat maakt het juist spannend.

Ik heb het eerste seizoen gezien en ik vond het geweldig. Ik geef toe, de eerste keer dat iemand me erover vertelde was ik ook niet helemaal overtuigd. Pas toen meerdere mensen erover begonnen te praten ben ik toch ook maar eens gaan kijken. En ze hadden gelijk, deze serie is verslavend. Het is spannend en mooi. Je bent even weg van de wereld en wordt helemaal meegenomen in het verhaal. Neem het van mij aan, het is een aanrader!

Aantal seizoenen op Netflix: 3
Duur van 1 aflevering: +- 43 minuten
Maker: Adam Horowitz en Edward Kitsis

Cast: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Josh Dallas, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Meghan Ory, Raphael Sbarge, Emilie de Ravin, Lee Arenberg, Beverley Elliott

Veel plezier met kijken!

Eline
Studente Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School (ehsaldmc) in Brussel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: