Een reactie plaatsen

Printable – Kerstdoosje

Kerstdoosje

Het is bijna Kerst en daar horen cadeautjes bij. Wil jij een origineel pakje geven? Dan heb ik een leuke printable voor een klein cadeautje.

Eerst en vooral kan je het kerstdoosje hier printen. Ik raad je aan om het op iets dikker papier te printen. Vouw het papier op alle vouwlijntjes. De volle lijntjes moeten geknipt worden zoals op de printable staat aangegeven. Als je alles geplooid hebt, kan je het doosje in elkaar steken en plakken met dubbelzijdige tape. Zorg ervoor dat de randjes met de kerstslee aan de buitenkant zitten.

Kies 1 van de aparte groene stukjes en gebruik dit om het doosje bij de opening te verstevigen. Steek het flapje onder de lange zijde van het doosje en plak vast (zie foto onder).

Kerstdoosje

Maak daarna gaatjes in het midden van de twee rondjes zodat je er achteraf een mooi lintje door kan steken. Als je wil, kan je op de achterkant boven de kerstboom nog een van de vier labels plakken met een leuke boodschap of de naam van de persoon voor wie het cadeautje is. Het kaartje met lijntjes kan je gebruiken om meer informatie te geven en mee in het doosje te steken. Tenslotte is er nog een gift tag om aan het lintjeĀ te hangen. Je kiest helemaal zelf wat je er wel en niet bij insteekt of aanhangt. Je kan het personaliseren zoals je wil. Verras nu je vrienden en/of familie met dit leuke, zelfgemaakte doosje.

Veel plezier!

Eline Van Doninck
Studente Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan de Ehsal Management School (ehsaldmc) in Brussel

Bron: http://www.justsomethingimade.com
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: